Manažerské vyjednávání a motivace

 

 

 

 

Jak už z názvu programu vyplývá, hlavní pozornost byla zaměřená na oblast řízení a motivování výkonných složek. Tento program jsme vytvořili pro potřeby společnosti Saar Gummi, která působí v oblasti automotive průmyslu. Tato společnost má dva výrobní závody a práci dává přibližně tisícovce zaměstnanců. Je evropským lídrem v oblasti výroby dynamických pryžových těsnění.

Školení bylo připravedné ve formátu: jeden manažer/jeden lektor. Školitem byl Mgr. Hynek Choleva, náš specialista na vývoj pokročilých rozvojových programu. Roli školeného přijal Ing. Marek Ďuriš, ředitel pro personalistiku, PR a služby společnosti Saar Gummi. Program byl veden kombinovanou technikou: školení, trénink, workshop.

Školení proběhlo 12. prosince roku 2016 v prostorách Hotelu Rajská zahrada v Novém Městě nad Metují.

A jaké to bylo? Vynikající ve všech směrech. Práce se nám dařila, dokonce jsme v mnoha ohledech překročili naše počáteční očekávání a plány. Školící prostory měly výborné parametry. Design školící místnosti byl úsporný, takřka strohý, takže nerozptyloval naší pozornost. Na druhou stranu, vybavení, dekorace (fotografické portréty Jakuba Ludvíka) a celkové barevné ladění dávalo prostoru styl a uvolněnou atmosféru. Celou jednu stranu školící místnosti tvoří skleněná stěna se vstupem na terasu, ze které je nádherný výhled do krajiny.  Tady nám únava z nedostatku světla rozhodně nehrozila. Dobře se nám tu pracovalo. Školení se protáhlo až do pozdních večerních hodin.

 

 

 

 


 

 

 

Pořád hledám nebo vytvářím nové řídící nebo obchodní strategie a taktiky. A je to pro mne ta nejlepší práce na světě. Hrozně mne totiž baví přemýšlet o tom, jak to na světě funguje. Snažím se nacházet a pochopit mechanismy, které z nás dělají úspěšné manažery, obchodníky a lidi.

Hynek Choleva

jednatel společnosti, lektor obchodních a manažerských dovedností

Reference