Výroba a spuštění webových stránek

Původní webové stránky společnosti TopKarMoto byly vytvořeny před sedmi léty a bylo to na nich už hodně znát. Webové prostředí se vyvíjí extrémně rychle, bylo potřeba změnit nejen design ale i vlastní jádro kódování. Nezměnilo se ale jen webové prostředí. Samotná společnost TopKarMoto se ve svém vývoji posunula skokově dál. Rozrostla se nejen o nové produkty a služby, ale také o nové trhy. Na tyto změny bylo potřeba co nejrychleji zareagovat. 

Vytvořili-li jsme proto zcela novou koncepci. Vzniklo celkem pět nových webových stránek: tři regionální, jedna centrální a jedny klubové.  Při výrobě jsme sledovali mnoho cílů, ale mezi ty nejdůležitější patřilo to, aby:

 

všechny stránky byl ovládané z jednoho administračního rozhranní

regionální (polské a slovenské) stránky nebyly jen jazykovou mutací českých stránek, ale aby mohly mít své vlastní obsahy a vizuály

stránky měly tzv. responsivní design a správně se zobrazovaly na různě velkých obrazovkách (zejména na mobilech a tabletech)

vkládání textů, obrázků a videí bylo natolik jednoduché, že to může dělat jakýkoli člověk ve firmě

 

Stránky budou spouštěny postupně. Nejdříve jsme zveřejnili české regionální stránky:  www.topkarmoto.cz a klubové stránky: www.tkmfanklub.cz  Za nimi budou následovat stránky polského a slovenského regionu.

 

 

 

 

 

 

Pořád hledám nebo vytvářím nové řídící nebo obchodní strategie a taktiky. A je to pro mne ta nejlepší práce na světě. Hrozně mne totiž baví přemýšlet o tom, jak to na světě funguje. Snažím se nacházet a pochopit mechanismy, které z nás dělají úspěšné manažery, obchodníky a lidi.

Hynek Choleva

jednatel společnosti, lektor obchodních a manažerských dovedností

Reference