Školení obsluh sněžných pásových vozidel

 

Školení realizuje společnost TopKarMoto ve spolupráci s firmou Kӓssbohrer. Toto školení je realizováno opakovaně ve tříletém cyklu a účastní se jej přibližně 450 až 500 osob. Převážně se jedná o řídiče sněžných roleb. Letos se školení uskutečnilo od 8 do 11. listopadu v Jánských Lázních ve SkiResortu hotelu Omnia.

V souvislosti s tímto školením jsme vytvořili řadu komunikačních materiálů. Jednalo se zejména o pozvánky, průkazy a osvědčení, vizitky servisních mechaniků. Klíčovým prezentačním materiálem byla dvaceti stránková brožura. Její výroba byla velmi náročná zejména z pohledu tvorby obsahu. Cílem brožury totiž bylo, spojit prezentaci školícího programu s prezentací firmy a vybraných obchodních aktivit. Výrobě tohoto materiálu byla věnována velká pozornost především s ohledem na její předpokládaný dopad - oslovení naprosto přesné cílové skupiny. Navíc, díky školení jsou předkládané informace spojené s pozitivními emočními zážitky a s interpretací obchodních sdělení. Z pohledu marketingových potřeb je těžko si představit výhodnější sestavu.

Inovativním prvkem, z pohledu výrobních postupů, se letos stalo používání interaktivních formulářů. Tyto specifické PDF formáty v maximální možné míře usnadnily účastníkům programu jejich registraci. Stačilo, když vyplnili formulář a jedním klikutím jej pak odeslali organizátorům školení. Proces se zrychlil, zjednodušil a navíc se i omezilo množství jinak obvyklých chyb. Interaktivní formuláře jsme vyráběli ale i pro organizátory. V minulých letech byly Certifikáty a Průkazy řidiče vyráběny poměrně složitým procesem, který zpomaloval a tím i zdražoval jejich produkci. Nyní mohou potřebná data zapisovat do finálních grafických výstupů rovnou administrátoři školení. Výsledek je rychlejší i hezčí.

Ukázky některých výstupů naleznete ve spodní části těchto stránek.

 

 

Pořád hledám nebo vytvářím nové řídící nebo obchodní strategie a taktiky. A je to pro mne ta nejlepší práce na světě. Hrozně mne totiž baví přemýšlet o tom, jak to na světě funguje. Snažím se nacházet a pochopit mechanismy, které z nás dělají úspěšné manažery, obchodníky a lidi.

Hynek Choleva

jednatel společnosti, lektor obchodních a manažerských dovedností

Reference