Fanklub přátel horských strojů

Pro společnost TopKarMoto, s.r.o. spravujeme již řadu let klub sdružující fanoušky horských strojů. Klub má okolo šesti set aktivních členů.  Tvoříme komunikační obsah a organizujeme jeho distribuci. Hlavním atraktantem těchto stránek jsou soutěže. Pro kažný měsíc vytváříme novou originální soutěž. To nám pak dovoluje pravidelně realizovat několik komunikačních vln a podporovat tak nejen loyalitu zákazníků  ale i šířit žádoucí obsahy.

Nové webové stránky jsou vytvořeny tak, aby je bylo možné ovládat ze stejného administračního rozhranní jako hlavní (firemní) webové stránky společnosti TopKarMoto. Obě stránky mají sjednocující vizuální a ovládací prvky, responsivní design. Administrační rozhranní umožňuje vkládat textové obsahy, spouštět soutěže, vkládat vizuální prvky, fotky, videa i lidem bez jakýchkoli znalostí webového programování.

O úspěchu nového designu a struktury stránek svědčí mimo jiné i to, že už za necelé dvě hodiny od zprovoznění nových stránek (ještě před spuštěním komunikační kampaně) se do klubu přihlásili tři noví členové a zapojili se do startovací soutěže - Dvojitý zásah.

 

www.tkmfanklub.cz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Chci být na svou práci pyšný, a proto se snažím dělat věci tak, jak se mají. Vytrvalost, talent a trvalý kontakt se světovými vývojovými trendy. To je podle mne recept na úspěch při výrobě dobrých webových stránek.

Dominik Voda

vývojář webových aplikací

Reference